Informell informationsträff Söndag 24 maj

Nu har några offerter ramlat in från leverantörerna, både vad gäller grävning samt tjänster i nätet.

Så som det ser ut nu kommer vi att kunna erbjuda följande tjänster (om vi får ihop tillräckligt många intresserade)

  • Bredband, 1000 Megabit (1 Gigabit)
  • Telefoni
  • TV / Grundutbud (Betalkanaler kan tecknas separat)

Månadskostnad cirka 400 kr beräknat på de nuvarande offerter som kommit in.

I månadskostnaden inkluderas allt, dvs inga extra avgifter tillkommer för grävning på tomten, anslutning samt utrustning i fastigheten.

Nu behöver vi glada entusiaster i fibergruppen så att vi kan nå ut till invånarna och ta upp intresseanmälan samt sammanställa informationsmaterial.

Vi ses på Café Smedjan (vid Plantskolan) i Flyinge Söndagen 24 maj, vi sitter och fikar och informerar/diskuterar mellan 13.30 och 15.30.

4 reaktioner på ”Informell informationsträff Söndag 24 maj

  1. Låter intressant, men tiden passar inte. Kommer ni ut med mer information här eller på annat sätt för oss som inte har möjlighet att komma?

    1. Mer info kommer senare till tilltänkta abbonenter. Informationsträffen i detta läget är för att ”ragga” fler som vill hjälpa till i fibergruppen. Det kommer behövas lite hjälp med att skapa och distribuera informationsmaterial, utvärdera offerter, lägga upp en mer detaljerad ekonomisk plan med mera.

      1. Hej! hur går det, vad behöver göras? det har inte hörts något sen träffen jag fick för mig att vi som anmälde oss skulle börja distribuera ut flygblad m.m.?

Kommentarer inaktiverade.